Wie zijn wij

NEF staat voor Noord-Hollands Educatie centrum voor de Fotografie. Dit is een initiatief van Wiebe Halbersma en Henk Vastenhoud. Zij willen graag andere mensen laten delen in hun kennis over fotografie en digitale beeldbewerking.

Wiebe Halbersma (geboren 17-09-1950) is al sinds zijn 22e jaar actief in de fotografie, diverse cursussen gevolgd bij de fotoacademie Amsterdam. Zijn specialisme is Stereofotografie en Onderwaterfotografie. Hij exposeert ook regelmatig en zijn series worden door heel Noord-Holland bekeken.

Henk Vastenhoud (geboren 1-2-1951) is al bijna zijn hele leven actief in de fotografie. Eerst een tijdje als pro en daarna, omdat hij graag wilde fotograferen wat hij zelf leuk vond, als amateur.
Hij is in totaal 15 jaar voorzitter geweest van de AFV Schagen en daarnaast heeft hij ook nog een aantal jaren de afdeling Noord-Holland Noord van de landelijke foto-bond geleid.
Zijn grote ervaring op alle vlakken van de fotografie en zijn positieve manier van stimuleren van de cursisten zorgen er voor dat u al snel zelf vooruitgang ziet in uw foto’s.

Samen hebben zij NEF fotografie in het leven geroepen. De bedoeling is om in zo klein mogelijke groepen, de mensen zo goed mogelijk te begeleiden in de fotografie en/of het foto bewerken. Dit doen ze samen, zodat er per docent nooit meer dan ±8 cursisten zijn. Hierdoor is een maximale persoonlijke aandacht gegarandeerd. De opleidingen worden gegeven op een aantal niveaus, van beginners tot gevorderden, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan instappen. Nu al hebben we vele tevreden leerlingen.

Dus betere foto’s maken? Meld je aan bij NEF fotografie.

Wiezijnwij